Beli sekarang dengan harga offer & anda berpeluang menang Gold Bar & Kredit Touch & Go Setiap MINGGU!

BARU TAHU SENANG GILER URUS AKAUN & DECLARE CUKAI DIY,  ASBAB AKAUN SIMPLE SAYA JIMAT 3k!!

Sarimah
Pemilik Bisnes

Beli sekarang & menang 10g Gold Bar x 22 Pemenang!

Baru tahu senangnya urus akaun & declare cukai DIY

Asbab Akaun Simple, saya dah jimat 3k setiap setahun!

"Baru tahu rupanya senang je buat akaun & declare cukai DIY. Asbab Akaun Simple saya jimat 3k!"

Hati-hati. Ramai telah tertipu membeli Akaun Simple ciplak yang ditukar nama. Pastikan membeli yang asli di laman web ini & Shopee Shop Akaun Simple sahaja.

Adakah anda sedang hadapi masalah di bawah?

Baru Mula Berniaga

Stop buat silap seperti peniaga senior & otai! Mungkin masa mereka mula berniaga dulu tiada siapa nak ajar bab urus akaun & duit. Tapi, anda bertuah sebab boleh mula perniagaan dengan cara yang betul! Bila anda kurang buat silap, masa untuk berjaya jadi lebih cepat.

Masih Rekod Manual

Stop! Selepas ini tak perlu lagi catit dalam buku. Cara macam ini membuatkan akaun anda jadi lebih comot dan salah! Orang lihat bisnes ini macam tak serius... Kata kasarnya 'Low Class' bisnes!

Bajet Nipis

Kalau anda nak tahu, kos untuk maintain servis Company Secretary untuk urus akaun bisnes anda setahun busuk-busuk pun dalam RM1,500. Sebab itu ramai yang dah beralih ke Akaun Simple. Jimat berganda!

Risau Dikejar LHDN

Once anda dah ada SSM, perkara paling menakutkan peniaga adalah apabila diganggu & dihantui Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). Anytime jer mereka boleh pickup data perniagaan anda. Declare cukai tidak semestinya kena bayar. Kalau bisnes anda cukup makan buat apa nak takut. Janji anda isi e-filing tu. Eh! Terlupa, Akaun Simple bole bantu anda mudahkan proses declare cukai.

Loan Susah Nak Lulus

Apa kaitan buat akaun dengan loan? Haaa... mari sini cikgu nak ajar. Kalau orang makan gaji nak apply loan mereka submit Slip Gaji. Tetapi, orang berniaga ni manalah ada slip gaji kan... Jadi, anda boleh submit penyata-penyata yang terdapat di dalam Akaun Simple ni untuk dijadikan supporting dokumen. Submit sekali slip bayaran cukai kalau ada. Barulah strong! Silap-silap bank yang cari anda offer loan.,

Tak pandai Akaun

Dah cuba mcm-mcm sistem tapi masih tak reti guna? Cikgu faham mostly peniaga ni paling tak suka akaun. Yang paling mereka handal buat sales jer. Duit masuk tapi akaun tak urus bisnes kelaut dalam nanti. Confirm! Sebab itu cikgu hasilkan Akaun Simple Super Simple. Keyin duit masuk & keluar sahaja.

Akaun Berterabur

Pasti anda dah cuba mcm-mcm kaedah ataupun masih tercari-cari mood mcm mana nak manage akaun tapi sehingga sekarang masih tak jumpa. Malah pengurusan wang & akaun anda semakin teruk & mengerikan. Hmmm... cikgu tak nak cakap banyak. Akaun Simple solusinya.

Bisnes Asyik Rugi

Syok sendiri...iya, itulah realiti kebanyakkan peniaga. Rasa selesa, tenang dan hebat bila dapat sales. Duit sales harian tak rekod. Duit beli stok, bahan metah, kos postage, duit minyak, tol, parking, sewa dan gaji semua tak rekod. Pengguna Akaun Simple ramai mcm ni, tapi bila dah 1 bulan rekod dalam Akaun Simple barulah sedar yang selama ini mereka berniaga Syok Sendiri. Rugi tiap-tiap bulan! Siap negative cash flow!

Usah Risau

Selepas guna Akaun Simple gaya bisnes anda bertukar 360 darjah!

Tuan-tuan & Puan-Puan, memperkenalkan…

AKAUN SIMPLE

Diterbitkan Sejak 2021

Video Demo

Betul ke Simple?

2 Step Sahaja… Cikgu mahu anda fikirkan 2 perkara ini sahaja. Duit MASUK & Duit KELUAR. Yang lain biar Akaun Simple auto-calculate.

STEP 1 = Rekod Duit Masuk @ Deposits

Ada 4 perkara biasa yang melibatkan duit masuk iaitu: Jualan, modal, refund & loan. Transaksi ini anda CUMA KLIK BUTTONDEPOSITS‘ sahaja & selepas tu akan keluar borang seperti gambar di bawah. Lengkapkan dan siap!

STEP 2 = Rekod Duit Keluar @ Payments

Ada lebih 40 perkara yang melibatkan duit keluar seperti: Gaji, sewa, telefon, internet, beli stok/bahan mentah dll. Transaksi ini anda CUMA KLIK BUTTONPAYMENTS‘ sahaja  & selepas tu akan keluar borang seperti gambar di bawah. Lengkapkan dan siap!

Report & Penyata 100% ikut standard yang sah!

Penyata-penyata di dalam gambar di bawah semuanya ‘Auto Generated’. Anda tidak perlu usik apa-apa. Kecuali keyin duit Keluar & Masuk sahaja.

Dah gali lombong, inilah 6 'EMAS' yang menanti anda.

Bantu anda tahu 'real condition' bisnes

Anda boleh melakukannya dengan melihat dan membaca kunci kira-kira, penyata pendapatan, dan penyata aliran tunai yang dihasilkan oleh Akaun Simple.

Keep track aliran tunai

Untuk mengelakkan aliran tunai perniagaan anda menyusut, Akaun Simple bertindak sebagai penyimpanan rekod yang cekap dan mengamalkan strategi kewangan yang mantap.

Memahami konsep kos tetap, kos berubah

Bagaimana menilai kos projek anda dengan tepat ,owner bisnes boleh bergantung pada data dari Akaun Simple supaya anda tidak akan rugi untuk projek yang anda fikir akan menghasilkan pendapatan yang besar.

Mengelakkan penipuan

Akaun Simple membantu anda mengesan dan mengelakkan penipuan dan kecurian oleh pelanggan, pekerja dan pembekal

Mudah lulus loan

Bank lebih yakin berurusan dengan pemilik perniagaan yang mengendalikan kewangan perniagaan dengan baik dan teratur. Penyata yang dihasilkan dari Akaun Simple membantu menyakinkan bank memberi 'scoring' yang tinggi.

Dah Gali Lombong, Inilah 6 'EMAS' Yang Menanti Anda

Terus terang cikgu katakan Akaun Simple ni dah bantu ramai peniaga yang dulunya tak reti apa-apa, akaun berselerak, buta IT, ada yang sampai give up bisnes sebab kena denda dengan LHDN berpuluh ribu! Senang cerita, Akaun Simple solusi paling tepat skrg!

Keep track aliran tunai

Untuk mengelakkan aliran tunai perniagaan anda menyusut, Akaun Simple bertindak sebagai penyimpanan rekod yang cekap dan mengamalkan strategi kewangan yang mantap.

Memahami konsep kos tetap, kos berubah

Bagaimana menilai kos projek anda dengan tepat ,owner bisnes boleh bergantung pada data dari Akaun Simple supaya anda tidak akan rugi untuk projek yang anda fikir akan menghasilkan pendapatan yang besar.

Bantu anda tahu 'real condition' bisnes

Anda boleh melakukannya dengan melihat dan membaca kunci kira-kira, penyata pendapatan, dan penyata aliran tunai yang dihasilkan oleh AKaun Simple.

Mengelakkan penipuan

Akaun Simple membantu anda mengesan dan mengelakkan penipuan dan kecurian oleh pelanggan, pekerja dan pembekal

Mudah lulus loan

Bank lebih yakin berurusan dengan pemilik perniagaan yang mengendalikan kewangan perniagaan dengan baik dan teratur. Penyata yang dihasilkan dari Akaun Simple membantu menyakinkan bank memberi 'scoring' yang tinggi.

Testimoni

Lihat kenapa ramai bisnes owner ‘Craving’ Akaun Simple.

1

Lihat Kenapa Ramai Bisnes Owner 'CRAVING' Akaun Simple

1

Mereka ini percaya & yakin terhadap Akaun Simple

HARGA AKAUN SIMPLE

RM300.00

Bayar Sekali Seumur Hidup

Dengan nilai perlaburan yang kecil ini bukan bermakna Akaun Simple ini tak bagus. Sebenarnya, Akaun Simple ini lebih kepada perjuangan cikgu nak bantu semua peniaga.

RM300 MAHAL?

JOM BUAT COMPARISON SIKIT

Anggaran cas akauntan setahun bermula RM3,200 dan Sistem Online bermula RM1,200. Anda guna Akaun Simple selama 5 tahun, ianya mampu menjimatkan wang anda sebanyak RM5,700 sehingga RM15,700!

TUNGGU SEKEJAP!

Sebelum ni cikgu pernah buat offer. Lepas tu harga kembali asal RM300. Tapi setiap hari ramai org  desak suruh buka kembali offer.

Oleh sebab itu, cikgu open semula OFFER KAW KAW Cikgu harap anda BERTINDAK PANTAS untuk OFFER TERAKHIR kali ini.

Bukti cikgu tutup offer.

MAHAL KE RM300?

JOM BUAT COMPARISON SIKIT

Anggaran cas akauntan setahun bermula RM3,200 dan Sistem Online bermula RM1,200. Anda guna Akaun Simple selama 5 tahun, ianya mampu menjimatkan wang anda sebanyak RM5,700 sehingga RM15,700!

OFFER AKAUN SIMPLE PREMIUM

Harga akan dinaikkan berperingkat secara AUTO semua ini sudah diset di dalam sistem.

Offer 2023

Bayar sekali seumur hidup
RM 109
  • Sistem Akaun Simple 2024
  • Group Support
  • Video Tutorial
  • Free Update
HABIS

Offer 2024

Bayar sekali seumur hidup
RM300
RM 199
  • Sistem Akaun Simple 2024
  • Group Support
  • Video Tutorial
  • Free Update
DIBUKA

Normal Price

Bayar sekali seumur hidup
RM 300
  • Sistem Akaun Simple 2024
  • Group Support
  • Video Tutorial
  • Free Update
Coming Soon

Lite

Tiada Password & Tidak boleh modify
RM 220
  • Sistem Akaun Simple 2023
  • Group Support
  • Video Tutorial
  • Free Update

Premium

Dapat Password & Boleh modify
RM 300
  • Sistem Akaun Simple 2023
  • Group Support
  • Video Tutorial
  • Free Update

GRAND LUCKY DRAW

Beli sekarang & anda layak sertai lucky draw Touch & Go E-Wallet Credit secara MINGGUAN dan GOLD BAR grand total RM5,000!

Jam
Minit
Saat
Tempoh penyertaan masih berlangsung. Tempah segera!

NAMA PEMENANG MAC:

1 - 5hb Mac 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

6 - 12hb Mac 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

13 - 19hb Mac 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

20 - 26hb Mac 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

27 - 31hb Mac 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

NAMA PEMENANG APRIL:

1 - 9hb April 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

10 - 16hb April 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

17 - 23hb April 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

24 - 30hb April 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

NAMA PEMENANG MEI:

1 - 7hb Mei 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

8 - 14hb Mei 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

15 - 21hb Mei 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

22 - 28hb Mei 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________

29 - 31hb Mei 2023

  1. ___________________
  2. ___________________
  3. ___________________
Masih ada lagi soalan yang bermain di fikiran anda?

SOALAN LAZIM

  • Akaun Simple 2023
  • Full Set Akaun
  • Video tutorial
  • Panduan isi e-filing
  • Bank soalan
  • Percuma update 
  • Lifetime support
  • Group support

Selepas berjaya membuat pembayaran, anda akan terima emel beserta link download Akaun Simple.

Boleh,  reports & penyata generates Yearly & Monthly basis (Save as setiap bulan)

Tiada. Akaun Simple adalah produk digital dalam file Microsoft Excel.

Ya, Akaun Simple sesuai untuk semua jenis perniagaan peruncitan, perkhidmatan, projek, perunding, broker, jurujual dan lain-lain.

Ya, amat sesuai! Jika anda mula dengan cara yang betul pasti anda akan cepat temui kejayaan.

Ya, untuk Akaun Simple versi 2023 ini anda cuma bayar sekali sahaja seumur hidup.

Ada, kami akan guide anda. Sekiranya ada soalan anda bole ajukan dalam group support. 

Boleh. Guna aplikasi Excel mobile di dalam play store dan apple store.